tävlingen

Hej hej
var ju och tävlade idag.
Hoppning clear round på 80 och 90 som avdelning B
Våran första tävling allt nytt lixom. Många hästar mycket folk nya hinder och sånt. Han brydde sig inte ett dugg om hästarna och alla runt omkring. På framridningen ville han stanna en gång men jag bara tryckte till lite så hoppade han fin fint.
Väl inne på banan var han också fin.
Super fin. Kände att han blev lite osäker på alla hinder men som sagt la stöd med skänklarna och då hoppade han utan att tveka. På fjäde hindret kom vi helt fel. Landade i fel galopp från 3:an och han vägrade sakta av till trav så när vi väl fattat rätt galopp kom hindret nästan direkt så han hann inte förbereda sig och stannade. Men gjorde bara en liten volt och hoppade sen hoppade han klart banan fint och stiligt!:)

Efter nästan 2 timmar var det min tur igen och han var väldigt trött. På framhoppningen bråkade han lite.
På banan var det tydligen några som stoppade på 1:a hindret men inte Blackis(y)
 På tredje stannade han. Försökte få fram han så vi kunde hoppa men nej det skulle han inte. Visade sig att han behövde gå på toa vilket han inte kunde göra samtidigt som han sprang -.-
Efter en volt hoppade han även den och 4:an 5:an var tydligen läskig enligt många hästar. Någon hade till och med trillat av där.
Långt innan kände man att han skulle stanna så jag försökte få fram han vilket var lönlöst för han ahde bestämt sig för att inte hoppa. Tappade balansen han blev rädd jag tappade stigbyglarna han blev ännu räddare och kastade sig iväg och försökste göra en rodeo av hoppningen. Gick dock bra och även där kom vi över efter en volt. 6:an och 7:an gick galant.

Är super nöjd över 80 rundan så stolt.
Mindre stolt över 90 rundan men ändå väldigt nöjd. Våran första start i 90 så ah:)
Hasn var ju lite trött och så.
Men det är bara att ta nya tag. Nästa vecka blir det antagligen en hopptävling på lördagen. och 2 veckor efter det dressyr tävling :)

Filmer kommer nog i kväll. Orkar inte ladda upp dem nu!: )

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0